Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
Rodzaj: | szkolenie kurs |
---|---|
Tryb: | blokowy, dzienny, eksternistyczny, indywidualny / do ustalenia, popołudniowy, poranny, weekendowy, wieczorowy, zaoczny |
Tematyka: | Turystyka, hotelarstwo i gastronomia |
Poziom: | Poziom szkolenia jest dopasowany do grupy uczrstników. |
Program
Szkolenie trwa 2 dni/ 16 godzin.
PROMOCJA - TABLET z dodatkową klawiaturą i etui - GRATIS!!!
Systemy zapewnienia jakości w przemyśle spożywczym
- Wprowadzenie
- Historia systemów zapewnienia jakości,
- Rodzaje systemów zapewnienia jakości
- Powiązania pomiędzy systemami jakości
- Terminologia
- Zastosowanie
- Zagrożenia
Wymagania Codex Allimentarius, wymagania prawne
- Omówienie zasad GMP
- Omówienie zasad GHP
- Dokumentacja zasad GMP i GHP
- Omówienie wymagań Codex Allimentarius
- Ćwiczenie 1 - Analiza stanu wdrożenia GMP i GHP
Podstawy tworzenia d...
PROMOCJA - TABLET z dodatkową klawiaturą i etui - GRATIS!!!
Systemy zapewnienia jakości w przemyśle spożywczym
- Wprowadzenie
- Historia systemów zapewnienia jakości,
- Rodzaje systemów zapewnienia jakości
- Powiązania pomiędzy systemami jakości
- Terminologia
- Zastosowanie
- Zagrożenia
Wymagania Codex Allimentarius, wymagania prawne
- Omówienie zasad GMP
- Omówienie zasad GHP
- Dokumentacja zasad GMP i GHP
- Omówienie wymagań Codex Allimentarius
- Ćwiczenie 1 - Analiza stanu wdrożenia GMP i GHP
Podstawy tworzenia d...
Uczestnicy: | Pracownicy działów kontroli jakości zakładów branży spożywczej, zaangażowani w realizację zadań systemowych HACCP, audytora wewnętrznego itp |
---|---|
Warunki przyjęcia: | Prosimy o kontakt z sekretariatem w celu omówienia szczegółów szkolenia. |
Dyplom: | Certyfikat (zgodny z wymogami MEN). |
PROMOCJA - TABLET z dodatkową klawiaturą i etui - GRATIS!! Zapewniamy materiały szkoleniowe, materiały piśmiennicze, ćwiczenia, konspekty, certyfikat, wyżywienie (przerwy kawowe, dwudaniowy obiad w restauracji). Nie refundujemy kosztów dojazdu i noclegów.
Terminy
Brak podanych terminów.
Cena
899 zł brutto/ całość (899 zł netto)
Płatne przed rozpoczęciem szkolenia, istnieje możliwość płatności ratalnej.
Miejsce szkolenia
ul. Staromiejska 2/7
40-013 Katowice
Polska
Tagi: HACCP, auditor, system
Ostatnia aktualizacja: 26 wrzesień 2014