Rodzaj: szkolenie kurs
Tryb:blokowy, dzienny, eksternistyczny, indywidualny / do ustalenia, popołudniowy, poranny, weekendowy, wieczorowy, zaoczny
Tematyka:Turystyka, hotelarstwo i gastronomia
Poziom:Poziom szkolenia jest dopasowany do grupy uczrstników.

Program

Szkolenie trwa 2 dni/ 16 godzin.
PROMOCJA - TABLET z dodatkową klawiaturą i etui - GRATIS!!!


Systemy zapewnienia jakości w przemyśle spożywczym
- Wprowadzenie
- Historia systemów zapewnienia jakości,
- Rodzaje systemów zapewnienia jakości
- Powiązania pomiędzy systemami jakości
- Terminologia
- Zastosowanie
- Zagrożenia

Wymagania Codex Allimentarius, wymagania prawne
- Omówienie zasad GMP
- Omówienie zasad GHP
- Dokumentacja zasad GMP i GHP
- Omówienie wymagań Codex Allimentarius
- Ćwiczenie 1 - Analiza stanu wdrożenia GMP i GHP

Podstawy tworzenia d...

Rozwiń program

Uczestnicy:Pracownicy działów kontroli jakości zakładów branży spożywczej, zaangażowani w realizację zadań systemowych HACCP, audytora wewnętrznego itp
Warunki przyjęcia:Prosimy o kontakt z sekretariatem w celu omówienia szczegółów szkolenia.
Dyplom:Certyfikat (zgodny z wymogami MEN).

PROMOCJA - TABLET z dodatkową klawiaturą i etui - GRATIS!! Zapewniamy materiały szkoleniowe, materiały piśmiennicze, ćwiczenia, konspekty, certyfikat, wyżywienie (przerwy kawowe, dwudaniowy obiad w restauracji). Nie refundujemy kosztów dojazdu i noclegów.

Terminy

Brak podanych terminów.


Tagi: HACCP, auditor, system

Ostatnia aktualizacja: 26 wrzesień 2014






Dołącz do nas!